A po kërkoni për zgjedhësin e ngjyrave në internet nga mjetet e figurave? Përdorni mjetet tona të thjeshta më poshtë dhe gjeni shpejt emrin e ngjyrave nga imazhi. Ju mund të përdorni këtë identifikues / detektor të ngjyrave për të gjetur me lehtësi vlerën Hex dhe RGB nga imazhi.

Ky mjet shërben gjithashtu si identifikuesi i emrit të ngjyrave. Emrin e ngjyrave mund ta gjeni nga imazhi që ngarkoni këtu.

Si të përdorni zgjedhësin e ngjyrave të figurës në internet?

Si të gjeni kodin e ngjyrave në imazh? Identifikimi i ngjyrave nga një imazh është i lehtë me këtë mjet për njohjen e ngjyrave.

  • Ngarko imazhin (nga interneti, një pamje nga desktopi juaj, etj.)
  • Përshkruani imazhin tuaj në katër fjalë ose më shumë.
  • Goditi butonin e paraqitjes.
Check Your Image Color
Enter image name : Use 4 words for name


This "" image consists of 20 main colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Ceylanite, Kettleman, Uniform Grey, Steel, Fern Frond, Tin, Celestial Dragon, Kuro Green, Chlorophyll, Dark Lime Green, Parakeet, Luscious Lime, Siskin Sprout, Ikkonzome Pink, Red Cedar, Lavender Pink, True Red, Byzantine. It makes such a beautiful color combination, which you can use for your next project.

Hex, RGB code, and color names for are in the table below:

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#304818rgb (48, 72, 24)Ceylanite
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#607818rgb (96, 120, 24)Fern Frond
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#183018rgb (24, 48, 24)Kuro Green
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#90a878rgb (144, 168, 120)Luscious Lime
#789030rgb (120, 144, 48)Siskin Sprout
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#c01830rgb (192, 24, 48)True Red
#c030a8rgb (192, 48, 168)Byzantine